Akas.nl

Kassasystemen voor elk type RETAIL onderneming

Een Kassasysteem kopen voor uw retail onderneming?

Wij zijn specialist in het leveren van Kassasystemen voor de Retail branche.

Wilt u een Kassa kopen voor uw Retail onderneming? dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ruim 30 jaar specialist in het leveren van Kassasystemen. Hierdoor hebben wij voor elke type Retail onderneming een aansluitende oplossing. 

Software en servicepunt

Lightspeed retail.

De beste Retail ondernemingen vertrouwen op Lightspeed.

Manage je voorraad, je winkellocaties, webshop en teams op één platform met het gebruiksvriendelijke winkel kassasysteem van Lightspeed Retail.

FLEXIBEL EN SNELLE AANPASSINGSVERMOGEN, UITGEBREIDE MODULAIRE BASIS VOOR POS-COMPONENTEN.​

FEC.

De meest innovatieve en uitgebreide klantgerichte POS-systemen die bedrijven in staat stellen hun volledige potentieel te bereiken. Voortdurend state-of-the-art en toonaangevende technologie en consequent stabiele FEC-producten van hoge kwaliteit.

FEC 9745

FEC Mobile POS

FEC XELF

ULTRASLANK ONTWERP EN SNEL VOOR UITZONDERLIJKE ERVARINGEN.

HP.

Zorgvuldig ontworpen om uw klantervaring te verbeteren en essentiële bedrijfsactiviteiten uit te voeren. Het combineert een slank maar duurzaam ontwerp met krachtige computers en een overvloed aan implementatie-opties, zodat u het kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

HP Engage One

HP Engage One Pro

HP Kiosk

FaQ

Veel gestelde vragen.

Lightspeed Retail Service van Akas is een gespecialiseerde dienstverlening gericht op het optimaliseren van de Lightspeed Retail ervaring voor retailbedrijven. We streven ernaar om winkeliers te helpen efficiënter te werken, de omzet te verhogen en de concurrentie voor te blijven door middel van hoogwaardige service.

Het Lightspeed Retail Service Abonnement van Akas biedt meer dan alleen technische ondersteuning. Het omvat prioritaire ondersteuning, software-updates, gepersonaliseerde trainingsessies, preventief onderhoud en rapportage-optimalisatie om de algehele Lightspeed-ervaring te verbeteren.

Met prioritaire ondersteuning krijg je snel antwoord op vragen en technische uitdagingen. Dit zorgt ervoor dat eventuele problemen snel worden aangepakt, waardoor de continuïteit van jouw Lightspeed Retail-systeem wordt gewaarborgd.

Het Lightspeed Retail Service Abonnement omvat regelmatige software-updates, waardoor jouw systeem altijd is voorzien van de nieuwste functionaliteiten. Dit zorgt ervoor dat je profiteert van de meest recente verbeteringen en mogelijkheden van Lightspeed Retail.

Met gepersonaliseerde trainingsessies biedt Akas training aan key players binnen jouw organisatie. Dit zorgt ervoor dat jouw team optimaal gebruik kan maken van Lightspeed Retail, waardoor de efficiëntie en effectiviteit van het gebruik van het systeem worden gemaximaliseerd.

Preventief onderhoud helpt potentiële problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Door regelmatig onderhoud te plegen, wordt de stabiliteit van jouw Lightspeed Retail-systeem gegarandeerd, waardoor ongeplande downtime wordt geminimaliseerd.

Rapportage-optimalisatie houdt in dat Akas begeleiding biedt bij het verkrijgen van de juiste inzichten uit de belangrijkste rapportages van Lightspeed Retail. Dit stelt jou in staat om data effectief te benutten voor het nemen van strategische beslissingen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Neem eenvoudig contact met ons op om een Lightspeed Retail Service Abonnement af te sluiten. We bespreken graag jouw specifieke behoeften en bieden een oplossing die aansluit bij de eisen van jouw retailbedrijf.

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)
× Hoe kan ik je helpen?