Akas.nl

Fotografie door Akas

Fotografie voor uw drukwerk, website, webshop of social media.

Akas maakt sfeer- en productfoto’s van hoogwaardige kwaliteit. 

Akas biedt professionele fotografiediensten voor bedrijven. Wij creëren zowel productfoto’s als sfeerfoto’s om uw merk visueel te versterken. Onze foto’s vertellen uw verhaal met creativiteit en precisie. Ontdek hoe onze fotografie uw bedrijf kan helpen om op te vallen en klanten aan te trekken.

Hoe wij werken

Onze werkwijze.

Bij Akas leggen we de basis voor succesvolle sfeer- en productfotografie door middel van grondige planning en voorbereiding. Onze ervaren fotografen werken nauw samen met uw team om uw gewenste stijl te bepalen. Bij productfotografie besteden we speciale aandacht aan de details, waarbij we producten zo vastleggen dat hun kenmerken en kwaliteiten optimaal naar voren komen.

Na de fotoshoot gaat ons team aan de slag met de nabewerking van de beelden. Hierbij gebruiken we geavanceerde software om de foto’s te optimaliseren. We corrigeren kleuren, contrasten en belichting om ervoor te zorgen dat elke foto er professioneel uitziet. Het eindresultaat is hoogwaardige sfeer- en productfoto’s die uw merk versterken en uw boodschap effectief overbrengen.

Deze bedrijven hebben door ons foto's laten schieten

Deze bedrijven gingen jouw voor.

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)
× Hoe kan ik je helpen?