Akas.nl

narrowcasting door Akas

Verleid uw klanten met mooie en doelgerichte ontwerpen voor jouw narrowcasting schermen.

Onze expertise ligt in het leveren van op maat gemaakte narrowcasting ontwerpen

Onze expertise ligt in het leveren van op maat gemaakte narrowcasting ontwerpen voor bedrijven die hun boodschappen op een krachtige en doelgerichte manier willen communiceren. Met oog voor detail creëren we aantrekkelijke visuele content die specifiek is afgestemd op jouw doelgroep en bedrijfsdoelstellingen. Met onze oplossingen til je de gebruikerservaring naar een hoger niveau en maximaliseer je de impact van je boodschap op digitale schermen.

Het systeem

Narrowcasting app.

Met onze krachtige narrowcasting applicatie beschik je over de mogelijkheid om je content op een georganiseerde en efficiënte manier in te plannen. Of het nu gaat om promotieaanbiedingen, nieuwsberichten of welkomstberichten, onze tool stelt je in staat om vooraf de timing en de duur van elke uitzending nauwkeurig te beheren. Hierdoor kun je moeiteloos inspelen op seizoensgebonden veranderingen, speciale evenementen en andere relevante gebeurtenissen.

Maar dat is nog niet alles. Wat onze narrowcasting applicatie echt onderscheidt, is de mogelijkheid om content online en in real-time te wijzigen. Dit betekent dat je direct kunt reageren op veranderingen in je bedrijf, marktomstandigheden of klantgedrag. Of je nu een last-minute aanbieding wilt promoten of belangrijke informatie wilt bijwerken, met onze tool kun je snel en naadloos wijzigingen doorvoeren. Hierdoor blijft je narrowcasting-scherm altijd actueel en relevant voor je doelgroep.

Dit stelt je in staat om je communicatiestrategie flexibel en up-to-date te houden, wat bijzonder waardevol is in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Wat als u een ontwerp laat maken door ons

Dit kunt u van ons verwachten.

1. Brainstromen

Zodra wij het ontwerp mogen realiseren van jouw narrowcasting zullen wij op locatie langs komen om samen met jou te brainstormen over de juiste look and feel en de content wat getoond moet worden. 

2. Concepting

Na de brainstormsessie en het bezoek op locatie zullen er verschillende concepten voor de narrowcasting ontworpen worden. Deze concepten leggen wij aan jouw voor en vragen om een keuze te maken. 

3. Oplevering

Door verschillende concepten aan jou voor te stellen weten wij nu welke richting wij moeten inslaan. Waardoor wij nu de narrowcasting kunnen realiseren en opleveren. 

Voor deze bedrijven hebben wij narrowcasting geleverd

Deze bedrijven gingen jouw voor.

FaQ

Veel gestelde vragen.

Wij zijn één van de snellere ontwerpers en leveranciers van narrowcasting, dit komt doordat ons team bestaat uit specialisten (geen beginnende ontwerpers of stagiaires). Wij streven erna om de narrowcasting zo snel mogelijk op te leveren en dat kan vaak binnen een week gerealiseerd zijn.

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)
× Hoe kan ik je helpen?