Akas.nl

Online ADS door AKAS

Direct online zichtbaar door Ads in te zetten.

Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en beheren van Google, Meta en Tik Tok advertenties.

Akas is uw deskundige partner voor online adverteren op platforms zoals Google, Meta (Facebook en Instagram) en TikTok. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en beheren van advertentiecampagnes die bedrijven helpen hun online aanwezigheid te vergroten en hun doelgroep effectief te bereiken. Met bewezen resultaten en diepgaande expertise in digitale advertenties, bieden wij op maat gemaakte oplossingen om uw merk te laten opvallen in de competitieve online wereld. Ontdek de kracht van doelgerichte en meetbare online advertenties met Akas

website laten maken

Hoe wij werken

Onze werkwijze.

Bij Akas hanteren we een uitgebreide aanpak bij het opzetten en beheren van online advertenties. Onze werkwijze begint met een diepgaande analyse van uw bedrijf, doelgroep en concurrentie. We definiëren duidelijke doelstellingen en ontwikkelen op maat gemaakte advertentiestrategieën die passen bij uw behoeften. We selecteren de meest geschikte advertentieplatforms, zoals Google Ads, Facebook Ads (Meta) of TikTok Ads, om ervoor te zorgen dat uw boodschap de juiste doelgroep bereikt.

Na het opzetten van de advertentiecampagnes, monitoren en optimaliseren we voortdurend de prestaties. We gebruiken geavanceerde analysetools en A/B-tests om de effectiviteit van de advertenties te meten en bij te sturen waar nodig. Ons team van experts zorgt ervoor dat uw advertentiebudget effectief wordt ingezet en dat u een maximale return on investment (ROI) behaalt. Met transparante rapportage en regelmatige communicatie blijven we samenwerken om uw online advertenties continu te verbeteren en de gewenste resultaten te bereiken.

Online advertenties beheer uitbesteden?

Onze verschillende pakketten.

Start

€ 249,-
€ 299,-

Basis

€ 499,-
€ 599,-

Plus

€ 749,-
€ 899,-

Custom

€ ,-
op aanvraag

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)
× Hoe kan ik je helpen?