Akas.nl

Akas: Uw Officiële Pay. partner voor pinautomaten

Alles-in-één betaalprovider.

PAY.nl is een toonaangevende leverancier van pinautomaten samen met Pay. bieden wij betrouwbare en efficiënte oplossingen voor uw betalingsverwerking.

Behaal de beste online en in-store resultaten met een betaalervaring die naadloos aansluit op de wensen van je klant. Met Pay. bied je je klant altijd de beste en meest actuele betaalmethode. Daarnaast komen alle transacties snel en veilig samen op één plek: het Pay. platform.

Kies voor Akas en Pay. en optimaliseer je betaalervaring vandaag nog!

Meest gekozen

De mobiele pin terminal (A920)

Om in te stappen

De mobiele pin terminal (A77).

Geschikt voor de Retail

Yomani ML

FaQ

Veel gestelde vragen.

De Pinautomaten Service van Akas is gericht op het optimaliseren van het betalingsverkeer voor zowel horeca als retail. We zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige Pay. service om bedrijven te helpen efficiënter te werken en het betalingsproces te verbeteren

Het Pay. Service Abonnement van Akas biedt meer dan alleen technische ondersteuning. Het opent de deur naar prioritaire ondersteuning, regelmatige software-updates, gepersonaliseerde trainingsessies, preventief onderhoud en rapportage-optimalisatie om de Pay. ervaring naar nieuwe hoogten te tillen.Prioritaire ondersteuning zorgt voor een snelle reactie op vragen en technische uitdagingen, waardoor eventuele problemen snel worden opgelost. Dit waarborgt de soepele werking van het betalingsverkeer en minimaliseert onderbrekingen.

Prioritaire ondersteuning zorgt voor een snelle reactie op vragen en technische uitdagingen, waardoor eventuele problemen snel worden opgelost. Dit waarborgt de soepele werking van het betalingsverkeer en minimaliseert onderbrekingen.

Het Pay. Service Abonnement omvat regelmatige software-updates, waardoor het pinautomatensysteem altijd is voorzien van de nieuwste functionaliteiten. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf profiteert van de meest recente technologische ontwikkelingen op het gebied van betalingsverkeer.

Gepersonaliseerde trainingsessies bieden training aan key players binnen jouw organisatie. Dit zorgt ervoor dat jouw team optimaal gebruik kan maken van het Pay-platform, waardoor de efficiëntie en effectiviteit van het betalingsproces worden gemaximaliseerd.

Rapportage-optimalisatie betekent begeleiding bij het verkrijgen van de juiste inzichten uit de belangrijkste rapportages van het Pay-platform. Hierdoor kun je betalingsgegevens effectief benutten voor strategische besluitvorming en het verbeteren van jouw bedrijfsprocessen.

Neem eenvoudig contact met ons op een Pay. Service Abonnement af te sluiten. We bespreken graag jouw specifieke behoeften en bieden een oplossing die aansluit bij de eisen van jouw bedrijf en het betalingsverkeer.

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)
× Hoe kan ik je helpen?